Visie en Werkwijze

Re-Stable wil jou begeleiden om opnieuw rust en stabilteit te vinden zodat je krachtig en positief door het leven gaat

We starten steeds met een intake/kennismaking. Via het intakegesprek maken we kennis met elkaar en gaan we dieper in op wat je juist tot hier heeft gebracht. Na het intakegesprek weet jij duidelijk wat je van Re-Stable mag verwachten en hebben wij een beter zicht op je hulpvraag.  Samen bekijken we welk traject voor jou het best is aangewezen en hoe dit praktisch verder verloopt.

De intake duurt een uur.

Bij de intake van een kind of jongere gebeurt dit bij voorkeur met heel het gezin.

De sessies life-coaching gaan door in onze ingerichte woonwagen, met zicht op de ezelweide, en duren een uur.

De coaching met behulp van paarden of ezels zet de dieren in als co-coach.

Paarden/ezels zijn in coaching een mooie meerwaarde. Ze zijn in staat jou sneller inzicht te geven in je gedrag en patronen.

Paarden/ezels reageren instinctief op je gedrag en je onbewuste. De subtiele signalen die paarden geven tijdens een sessie, zijn een soort richtingaanwijzers voor mij als coach.

Door de signalen van het paard/ezel of de kudde te volgen, word jij je er bewust van en kan je er mee aan de slag. Het dier houdt je op dat moment als het ware een spiegel voor, waardoor je tot inzichten, antwoorden en/of acties komt.

Het uiteindelijke doel van paardencoaching is om een mooie balans te krijgen tussen jouw denken, voelen en doen. Dat brengt rust.

Naast de vele positieve eigenschappen van een paard/ezel, staat het paard/ezel vooral voor rust, troost en kan het een extra uitdaging zijn tijdens een sessie. Deze positieve ervaring zal er voor zorgen dat je sneller de connectie met jezelf (terug) vind.

Ervaring met paarden of ezels is niet nodig. We werken steeds naast het dier, niet op het dier.

Coaching met paarden of ezels vindt steeds buiten plaats, in de piste of de weide. Hierdoor creëren we een kader van rust en ruimte, buiten in de natuur, in aanwezigheid van de dieren. Ruimte en rust betekenen ook letterlijk ruimte en rust om bepaalde zaken op een andere manier te bekijken en in vraag te durven stellen.

Aangepaste kledij en schoeisel is dus aangeraden

Tarieven Coaching :

  • Intake : 50€ (ongeveer 1u)
  • Sessie volwassene : 75 € (1u à 1,5u)
  • Sessie kind : 50€ (1u)

Tarieven Kinderpsychologe :

  • Intake : 50€ (kind/jongere + opvoedingsverantwoordelijke)
  • Sessie kind/jongere : 50€ (45 min)

Blijf op de hoogte
Krijg de laatste nieuwtjes als eerste in je mailbox.

CONTACT

0474/93.45.77 (Els)
0473/23.20.02 (Wim)
coachingrestable@gmail.com

0470/56.68.77 (Kaato)

tratsaertkaato@gmail.com