Teambuilding

Het geluk van uw medewerkers wordt grotendeels bepaald door het team waarbinnen ze werken. Gelukkige werknemers presteren 94% meer. Onze originele teambuilding is dé manier om de sfeer, efficiëntie en cohesie van uw teams te versterken!

 

 Paarden zijn kuddedieren. Omwille van zijn veiligheid wil een paard zo snel mogelijk met andere paarden een kudde vormen. Om te overleven in een kudde moet je samenwerken. Het aangaan van samenwerkingsverbanden zit in de genen van het paard. Daar kunnen mensen veel van leren. 

Na het uitvoeren van verschillende opdrachten met het paard als teamgenoot worden nieuwe talenten ontdekt, patronen waardoor dingen op het werk niet lukken, worden zichtbaar. Spelenderwijs ontwikkelen de deelnemers met elkaar nieuwe vaardigheden die werken.

De combinatie van de ontspannen sfeer van de teambuilding, het paard als metafoor en de locatie maken het mogelijk op een unieke manier vraagstukken in uw team of organisatie op te helderen.

De teambuilding met paarden is een dagprogramma.              De inhoud wordt in samenspraak met uw bedrijf bepaald. Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.

Blijf op de hoogte
Krijg de laatste nieuwtjes als eerste in je mailbox.

CONTACT

0474/93.45.77 (Els)
0473/23.20.02 (Wim)
coachingrestable@gmail.com

0470/56.68.77 (Kaato)

tratsaertkaato@gmail.com