Life Coaching

In een individueel coaching proces onderzoeken we jouw mogelijkheden, jouw talenten, jouw energiegevers, jouw ‘goesting’, jouw richting … Je komt tot een persoonlijk ontwikkelingsplan zodat je meer zicht krijgt op je toekomst mét een plan van aanpak. 

We starten steeds met een intakegesprek. Hieronder kan je meer informatie vinden over het aanbod en een afspraak maken. (meer info over onze aanpak en tarieven vind je bij ‘Visie & Werkwijze‘)

Life Balance Werk/privé

Voor vele mensen is het niet altijd even makkelijk om het juiste evenwicht te vinden tussen werk en privéleven. Wanneer je een mooie carrière wil uitbouwen, hoef je daarvoor echt niet al je vriendschappen of je relatie op pauze te zetten.  

Het gaat dikwijls om keuzes maken, rust en ontspanning niet vergeten, organisatie, weten wat jezelf wil …

In dit traject gaan we aan de slag om scherp te krijgen wat maakt dat je de balans moeilijk kan vinden. En help ik jou als coach om antwoorden te vinden om dit in de toekomst wel te kunnen (bewaken).

Op het einde van het traject zal je de handvaten gevonden hebben die je nodig hebt om het plan van aanpak te realiseren.

Stress / Burn-Out

In de coaching zal je leren wat jouw stressbronnen zijn en hoe je hiermee kan omgaan. We herstellen de stressklachten of de burn-out. We bekijken hoe je versterkt kan re-integreren in het werk en stressbestendiger kan worden.

Ik werk aan de hand van een stappenplan, waarin we bekijken waar jij het meest nood aan hebt.

– In een eerste fase ligt de nadruk op het opladen van je energie en inzicht krijgen in je klachten en stressbronnen. (deze fase duurt gemiddeld 1-3 weken)

– In een tweede fase gaan we op zoek naar oplossingen voor de stressbronnen of manieren om er beter mee om te gaan. (deze fase duurt gemiddeld 3-6 weken)

– In een derde fase pak je je taken en rollen geleidelijk aan weer op. (deze fase duurt gemiddeld 6 weken)

Er wordt een traject op maat uitgewerkt.

“Maak ik de juiste keuze ?”

Er zitten scherpe kantjes aan het maken van keuzes.

  • Kiezen vereist durf. En misschien heb je die durf en die moed niet. Maar er is één ding dat je je goed moet realiseren: niet kiezen is ook een keuze. En mogelijk een hele negatieve: wie niet durft of kan kiezen, kan overvallen worden door een gevoel van zinloosheid. Stiekem weet je dat je niet gedaan hebt wat je graag zou willen. En dat kan gaan vreten.
  • Kiezen is risicovol. Op dit moment weet je wat je hebt en je weet niet wat je krijgt als je eenmaal gekozen hebt. Maar je weet ook dat je in je hart iets anders wil. En wat heb je aan een leven waarin je uiteindelijk nooit hebt gedaan wat je eigenlijk wilde, alleen omdat je niet durfde te kiezen? Dat zou toch intens jammer zijn?
  • Kiezen is eng. Het voelt definitief en je bent misschien bang voor de consequenties. Of voor wat anderen van je zullen vinden. Veel van dit soort gedachten zijn een vorm van weerstand of angst en de beste manier om daarmee om te gaan is te accepteren dat je het eng vindt en dan toch voor je keuze te gaan.

In dit traject wil ik, samen met jou, laten ondervinden wat het grote voordeel van keuzes maken is, dat je het gevoel krijgt dat jij aan het roer staat. Je neemt het heft in handen en je krijgt het gevoel grip op je leven te hebben (of terug te krijgen).

Blijf op de hoogte
Krijg de laatste nieuwtjes als eerste in je mailbox.

CONTACT

0474/93.45.77 (Els)
0473/23.20.02 (Wim)
coachingrestable@gmail.com

0470/56.68.77 (Kaato)

tratsaertkaato@gmail.com