Wim Van Slambrouck

Els De mol

Ik ben geboren en getogen in Bodegem, getrouwd met mijn partner-in-crime en trotse mama van 2 dochters.

Mensen begeleiden is de rode draad die terug te vinden is in mijn loopbaan en leven: in de jeugdbeweging, als kinesitherapeute, als pedagogisch medewerker en als coach.

Mijn ervaring en parcours van 25 jaar loopbaan vormt een mooie puzzel van verschillende stukjes; verschillende kleuren, verschillende inzichten en ervaringen, verschillende invalshoeken die nu samenkomen en Re-Stable vormen.

Samen op pad gaan, jou begeleiden en meenemen, op zoek naar antwoorden, inzichten en acties, je terug balans en kracht leren voelen en vinden, dat is mijn missie in dit verhaal.

Dit doe ik met de dieren als co-coach. De meerwaarde van de paarden en ezels is de directe spiegel die je krijgt en je aanzet tot nadenken. Intussen coach ik al 5 jaar met de dieren erbij. Het buiten zijn, de natuur rondom jou en de aanwezigheid van de dieren zorgen voor een extra rust, waardoor er ruimte komt om jouw vraag te bekijken.

In het Re-Stable verhaal zal ik me vooral richten op gezinscoaching, individuele trajecten rond trauma – angsten – zelfvertrouwen, systemisch werk, teamcoachings

Opleidingen

Graduaat Kinesitherapie: afgestudeerd in 1995
Opleiding Asinotherapie (2016) in Nederland
Postgraduaat Coachen van mensen met behulp van paarden (2019) via HorSense
Specialisatie Coachen van kinderen met behulp van paarden (2019)
Specialisatie Systemisch coachen met behulp van paarden (2020)

 

Wim Van Slambrouck

Wim Van Slambrouck

Ik ben geboren in Brugge en opgegroeid in Dilbeek. 25 jaar gelukkig getrouwd met Els en de fiere papa van twee dochters (20j). 

​Na een carrière van meer dan 25 jaar in verschillende leidinggevende functies bij zowel IT bedrijven, financiële wereld, Retail en overheid, was het voor mij duidelijk dat er meer is dan enkel carrière maken.  Zelf ben ik dan ook bij een loopbaancoach langs geweest, waar Ik de bevestiging vond om mijn ervaring als leidinggevende en People manager te combineren in het ondersteunen van mensen in hun persoonlijke groei.

Na het volgen van een opleiding Praktische Psychologie en verschillende  coaching opleidingen ben ik in 2022 dan officieel in de coaching praktijk van mijn vrouw gestapt.
In tegenstelling tot Els doe ik de coaching zonder gebruik te maken van de ezels of paarden. Ze maken wel actief deel uit van de rustgevende omgeving en vormen een ideale setting waar de coaching sessies doorgaan.

kaato tratsaert

Ik ben Kaato Tratsaert. Met mijn 26 jaar de nieuwste en jongste telg van de re-stable familie. Ik woon eveneens in het prachtige Sint-Martens-Bodegem waar ik rust kan vinden in mijn actieve leven. Ik deel mijn leven(svreugde) met mijn vriend en onze trouwe viervoeter.  

Ik ben een ware bezig bij, vol energie en enthousiasme. Ik omarm het leven met een positieve ingesteldheid waarbij ik hoop dat deze aanstekelijk werkt voor de mensen rond mij heen. Ik werk als pleegzorgbegeleidster en wil nu, na het behalen van mijn master in de klinische psychologie, mijn passie en kennis eveneens inzetten om kinderen, jongeren en hun context te begeleiden op weg naar zelfontwikkeling en zelfontplooiing.  

 

Opleidingen

Bachelor sociaal werk (2018) 

Digital storytelling (2018) 

Master Klinische psychologie kinderen en jongeren (2023) 

Rots en water training (2023) 

Vlaggensysteem (2023)  

Traumasensitief werken met kinderen, jongeren en hun gezin vanuit een interrelationeel en ontwikkelingsgericht kader (nu lopend) 

 

Blijf op de hoogte
Krijg de laatste nieuwtjes als eerste in je mailbox.

CONTACT

0474/93.45.77 (Els)
0473/23.20.02 (Wim)
coachingrestable@gmail.com

0470/56.68.77 (Kaato)

tratsaertkaato@gmail.com